Verkstadsbesök

Framme hos Johans Mc, med en early bird från Jönköping och en kall sådan. Startade 05:30 vid en tempertur av 1° och lite snöblandat regn, så värmehandtagen fick gå på 3:an. Var nog inte så genomtänkt att beställa verkstadstid redan kl 08,00 i april. Men nu ska jag in i värmen och prova lite mc-kläder under tiden bågen får lite omvårdnad.

Sen är det klart att ta hand om en spännande mc- säsong. Blir väl knappast någon utlandsresa det här året heller, letar nog upp lite guldkorn i Sverige. En stilla förhoppning att tågmuseer kan och får hålla öppet och köra i sommar, då intresset för gamla ånglok är stort. 


En tur som jag ser fram emot och ska bli spännande blir på lite mindre vägar mot Västerås. Planerar ett besök på MC Collektion och Västerås flygmuseum. Hemresan via Mariefred kanske ett besök på Gripsholmsslott. Färja över Bråviken till Vikbolandet, vidare över Slätbaken vid Stegeborg. Får nog avsätta 2 eller 3 dagar för att hinna med lite fotografering och kanske hitta några akvarellmotiv.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar