En koll framåt

En månad har gått, sen Reines och min resa i Europa och redan har funderingarna inför nästa års mc-resa tagit fart. Men det är bara funderingar än så länge. Sjunkande temperaturer och regnskurar, inget vidare hojväder men desto bättre googleväder. Testar med "färja till Island"

Till Island med båt. Vill du åka båt till Island gör du det från danska Hirtshals med färjan Norröna som kör passagerare och bilar året om. Färjan tar dig till Seydisfjördur på östra Island via Tórshavn på Färöarna och avgår en gång i veckan. Företaget som du åker med heter Smyrilline.



Och priset då, med dagens valutakurs 9500 DKK = ca 14000 SEK t/r inkl hytter, frukostbuffér, middagsbuffér. Tre dagars uppehåll på Färöarna på överresan, i väntan på nästa färja från Tórshavn till Seydisfjördur för att tillbringa sju dagar på fantastiska Island. Fyra dygn till havs kan bli en utmaning, får väl hoppas på vindstilla och spegelblankt på Nordatlanten, hur troligt det nu låter. 

Det är en bra början...



Men årets säsong är bara påbörjad. Britannia rallyt i Danmark och det svenska rallyt i Virserum. Det är två Triumph event som är inbokade, sen är målsättningen en sväng till Åland på två eller tre dagar. Efter dessa tre resor så har jag nått 3600 mil på Tigern och dags för garaget i väntan på höst service med ventiljustering. Sensommaren och hösten viker jag åt en nyservad Himalayan med lite fotoutflykter och lite grusbus i Småland.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar