Höst

Nu när dagarna och ljuset blir mörkare och naturen ändrar sina färger, luften är lite mer krispig. Då känns det friskt att vara ute på motorcykeln, men är det bara uppehållsväder så går det att hålla liv i hojsäsongen en bra bit in i hösten, även om turerna inte blir så långa.

Med kameran på plats i tankväskan och den småländska grusvägen framför mig, omgiven av en tät skog. En perfekt plats för en gofika intill en väg, glest trafikerad med en gräsbevuxen mitt. Nästan som att sitta på ett jaktpass, beväpnad med en kaffetermos av okänd kaliber och vänta på att älgen ska visa sig.


Medan Triumph Tiger precis är servad och fått ventilerna justerade är den nu parkerad inför nästa säsong. Så nu är Himalayan tjänstgörande hoj, vilket fungerar riktigt bra. Lätt och smidigt tar den sig fram även på de minsta vägarna och är det vägbom så går det att vända på ett smidigt sätt. En hoj som passar på de korta avstånden, fast det har blivit en och annan långtur  med Himalayan också. Den gör sig dock bäst på en krokig grusväg.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar