The sun is rising


Februari trummar på med plusgrader och regn, känns lite inspirerande med barmark utanför garaget. Där innanför står två körklara hojar, fulltankade och bara väntar på att få luta sig igenom årets första kurvor. Kanske lite tidigt än om man nu måste vara realist, men nånstans borta vid horisonten finns solen, värmen och en väntande mc-säsong. 

Först ut blir Himalayan, 100 mil kvar till service så det blir några turer runt i Småland tidigt i vår, innan det blir dags för Tigern att komma ut i solen. I väntan på premiärturen, blir det en uppstart och varmkörning utanför garaget. Eftersom vintern inte har släppt taget än, så är det nog bara att rulla in hojarna i garaget igen. 

Tillbaka till papperskartor och dator på köksbordet inför sommarresan norrut. Försöker även förkovra mig i bildredigering med hjälp av Adobe Photoshop och Lightroom, väldigt komplexa program som det kommer att ta tid att komma underfund med. Förhoppningsvis blir det mer tid till fotografering i sommar, kan bli en och annan stenbro.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar