Paket

Oops!! ett paket från Triumph till Tigern, det tog lite tid, men vad gör det så här off season. Precis lika spännande varje gång, även att det dröjer 5 månader innan det ska användas. Men det ska monteras och det betyder fredagsmys i garaget. 



Lite drygt 20 veckor kvar innan Tigern rullar ut i vårvärmen, har redan börjat räkna ner. Under tiden går jag igenom lite foton från sommarens mc-turer, några återblickar på några ögonblick en del teckningar kostar jag på en passpartout och ram medan de flesta blir minnen i skissblocket.

Här hamnade jag en vacker dag i augusti  strax norr om Gränna, på fina slingrande grusvägar mellan E4 och gamla riks 1:an. Kleva sommar kafé med en fantastisk utsikt, väl värt ett besök. Och det blir säkert  ett besök där nästa säsong också.


En vacker stenbro någonstans i Småland, kan inte låta bli att fascineras av hantverket när man med enkla medel skapade en vacker och för den tiden en funktionell och hållbar bro.  

Det har genom åren blivit en tradition eller vana när jag besöker Nynäs att köra ett varv ut på Ringvägen och uppleva en fantastisk utsikt över Gårdsfjärden. Stanna till bland kala klippor kanske njuta av solen en stund. Denna gång resulterade det i denna skiss vid den f.d kärlekstallen som försvann i en explosion omkring decenniumskiftet 
60/70


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar