Årets sista ?

Så kom då den där perfekta höstdagen och det var inte möjligt att låta hojen stå orörd i garaget. Samtidigt som jag var nyfiken hur den nya hjälmen med monterad GoPro på skärmen skulle kännas i fartvinden, och funkar det med glasögonen, är ljudnivån acceptabel eller skulle det bli ett felköp. Det är är alltid en chansning när man webbshoppar, storleken är den samma men modellen kan skilja lite.

foto lånat av XLMOTO
 Och Sverige vi har ett resultat, hjälmen höll måttet, satt som en smeck inga problem med glasögonen och ljudnivån helt ok. Kände ingen vindturbulens, men det får man nog tacka vindavisaren på Tigern för som lyfte vinden över hjälmen då jag har den på det högsta läget. Kan nog säga att jag är nöjd, finns säkert bättre hjälmar men då i en annan prisklass, en billigare hjälm gör att man kan byta oftare utan att det kostar skjortan. 


Åkturen då, troligen årets sista men den första turen för min del med JMC Jönköpings motor club. Kul med lite nya ansikten. En sväng till Eksjö Skurugata för att njuta av en fin utsikt, sol och sommartemperaturer på slingrande vägar med trevligt sällskap, bästa förutsättningar för lite kvalitetstid på två hjul.  

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar