last call for summer -24

Så kom Triumphbågen hem igen, tidigare än beräknat, tack till Mc-Johan. Så nu finns det tid till en liten tripp med Tigern, där Åland står på tur. Väntar in en tredagars prognos utan regn för en resa utefter östkusten upp till Stockholm, som vi rundar på östra sidan över öarna Värmdö, Rindö, Vaxholm på vägen upp till Grisslehamn där Eckerölinjen tar oss över Ålands hav.


Packningen blir en light version, visserligen ska gasolköket med. För en lunch i det fria with a wiev vill man inte missa. Boendet blir vandrarhem, campingstugor eller hotell beroende på tillgång, vilket så här års är god. Denna roadtrip blir för min del årets sista lite längre tur, last call for summer-24.

Efter den här turen dröjer det inte så länge innan hösten sveper in, med den första höstmånaden september. Då får Tigern vila och Himalayan kommer att tjänstgöra med kortare dagsturer i Småland. Så även att sommaren lider mot sitt slut går det att hålla sig kvar i sadeln, hösten kan bli en spännande termin. Samtidigt går det inte undgå att redan nu fundera på nästa år.  Normandie...



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar